Zootropolisi, col·lecció de cromos de Panini

Zootropolis, la ciutat més moderna on els seus habitants són animals. Panini ofereix aquesta col·lecció de 192 cromos amb les imatges més divertides de la nova pel·lícula Disney. A l'interior de l'àlbum hi trobaràs un super pòster de la ciutat, tot per descobrir: enganxa els cromos per veure alguns llocs de Zootropolis. Y si li dónes la volta al pòster, trobaràs un joc ¡A la caza del ladrón! Juga i diverteix-te amb els teus amics. Qui serà el primer en atrapar al lladre?

Els àlbums de cromos és un bon producte per als infants, amb molts beneficis didàctics, psicomotrius, educatius i emocionals.

 

És didàctic perquè amb ells aprenen els números, el càlcul en el pagament de sobres, i motiva la lectura ja que moltes col•leccions acompañen breus textos explicatius dels personatges i les aventures. A més, l’exercici de buscar els números del cromo al àlbum i d’intercanviar cromos repetits amb altres companys contribueixen al desenvolupament de la memòria.

El fet d’arrancar el cromo i enganxar-lo degudament en la seva casella corresponent de l’àlbum potencia la seva psicomotricitat a les mans.

Els pares amb ells poden transmetre molts valors, com la disciplina, l’ordre, la responsabilitat la perseverança. Ho poden utilizar com a recompensa per bon comportament, premi pel seu rendiment escolar, com a retribució per contribuïr a les tasques domèstiques,…

El fet d’intercanviar cromos repetits amb altres infants, li facilitarà fer noves amistats i a reforçar-ne les existents, ja que entre ells s’ajudaran a trovar els que falten. A més, al rebre cromos per part dels pares i altres familiars i amics, la col•lecció esdevindrà un projecte comunitari de tots, el que reforçarà els llaços proporcionant un benester emocional a tot l’entorn.