Heidi, col·lecció de cromos de Panini

Heidi viu en una cabana a les muntanyes dels Alps, amb el seu avi. Allà viu mil aventures amb els seus amics Pedro, Clara, Niebla, Copo de nieve... que Panini te les ofereix en una col·lecció de 184 cromos. Corre a jugar amb Heidi!

Els àlbums de cromos és un bon producte per als infants, amb molts beneficis didàctics, psicomotrius, educatius i emocionals.

 

És didàctic perquè amb ells aprenen els números, el càlcul en el pagament de sobres, i motiva la lectura ja que moltes col•leccions acompañen breus textos explicatius dels personatges i les aventures. A més, l’exercici de buscar els números del cromo al àlbum i d’intercanviar cromos repetits amb altres companys contribueixen al desenvolupament de la memòria.

El fet d’arrancar el cromo i enganxar-lo degudament en la seva casella corresponent de l’àlbum potencia la seva psicomotricitat a les mans.

Els pares amb ells poden transmetre molts valors, com la disciplina, l’ordre, la responsabilitat la perseverança. Ho poden utilizar com a recompensa per bon comportament, premi pel seu rendiment escolar, com a retribució per contribuïr a les tasques domèstiques,…

El fet d’intercanviar cromos repetits amb altres infants, li facilitarà fer noves amistats i a reforçar-ne les existents, ja que entre ells s’ajudaran a trovar els que falten. A més, al rebre cromos per part dels pares i altres familiars i amics, la col•lecció esdevindrà un projecte comunitari de tots, el que reforçarà els llaços proporcionant un benester emocional a tot l’entorn.