Vehícles de bombers, col·leccionable de Salvat

Editorial Salvat ofereix per als amants del motor, una col·lecció inèdita dels vehícles i camions de bombers més espectaculars de la història. Fidels reproduccions dels models originals, carrosseria de metall, detalls de gran precisió,... Primera entrega per només 5,99 €

Kundalini, una nova revista de creixement personal

Avui ens ha arribat una nova revista, Kundalini que es publicarà bimensualment. Es tracta d'un nou concepte de revista , amb un gran èxit a Holanda, França, Alemanya i s'està implantant en altres països anglosaxons. Ofereix continguts basats en el creixement personal i l'espiritualitat. Amb el primer número obsequia amb les tarjets per a seguir el repte dels 21 dies de gratitut. PVP 5,95 €

Enciclopedia Marvel / Ed. Altaya

Enciclopèdia Marvel presenta d'una manera exhaustiva tota la informació dels Herois i Vilans des de les seves característiques físiques fins a les armes i tecnologia utilitzades o les localitzacions més habituals. Tot acompanyat amb espectaculars il·lustracions procedents dels més de 50 anys de la editorial Marvel Comics, a més d'espectaculars infografies, mapes i esquemes tècnics para a que sentis l'Univers marvel a les teves mans.

El primer volum, té un preu promocional de 2,99 € i la resta d'entregues tindrà un preu de 8,99 €, la segona entrega inclou dos volums.

Cosmopolitan Juliol 2015 + Pal de selfie

Aquest més de juliol la revista Cosmopolitan arriba més calenta que mai. En portada la model i presentadora Eva González, les emoticones més Hot!, confessions d'un escort masculí, els millors consells de manicura... i en la edició amb promoció un pal de selfie.

Vine a buscar-la ja!